قاضی اجرای احکام قبول نمیکنه میگه شما اسمتون به عنوان موجر نیست تو اجاره نامه و باید دادخواست صدور حکم تخلیه بدین نه دستور تخلیه؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۴ #46276919

من ملکی رو از طرق مزایده در قبال طلبم خریدم و مالک مشاعی شدم ملک مذکور هشت باب مغازه ی تحاری و دو واحد مسکونی هستش و چون مالکین سابق و مستاجرین همکاری نکردن و من رو به رسمیت نشناختن من دعوای خلع ید مطرح کردم که رد شد و گفتن چون از طریق مزایده خریدین منتقل الیه هستین و تمام حق حقوق موجرین قبلی نسبت به سهمتون به شما انتقال یافته و باید تخلیه مطرح بشه دعوای دستور تخلیه فوری مطرح کردم که تمام شرایط دستور تخلیه از جمله بعد از سال ۷۶ تعداد شهود و انقضای مدت هم اوکی بود پرونده رفت اجرای احکام قاضی اجرای احکام قبول نمیکنه میگه شما اسمتون به عنوان موجر نیست تو اجاره نامه و باید دادخواست صدور حکم تخلیه بدین نه دستور تخلیه در صورتی که در سندی که اجرای احکام زمان مزایده بنام ما زده به طور صریح قید شده فروشنده ضمن این سند خریدار را نماینده قانونی خود مینامد من چه دفاعی باید در قبال این حرف قاضی اجرای احکام کنم؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ربطی به اجرای احکام ندارد از طریق قاضی صادر کننده حکم پیگیری کنید

با سلام
اجرای احکام ملزم به تبعیت از حکم صادره خواهد بود
بایستی از طریق قاضی شعبه ( صادر کننده رای ) جهت این امر دستورات لازمه را اخذ نمایید

اجرای احکام صرفا اجرا کننده رای می باشد و در صورتی که ابهام دارد باید موضوع را از قاضی صادر کننده رای استعلام کند

با سلام..
در خصوص توضیحات حضرتعالی.. اصولا موضوع مطروحه ارتباطی با اجرای احکام نداشته، چرا که اجرای احکام صرفا وظیفه اجرای مفاد احکام صادره از شعب دادگاهها را بر عهده دارد و تعیین تکلبف و تفسیر حکم صادره صرفا بر عهده قاضی صادر کننده حکم مربوط می گردد و تنها وی می تواند در خصوص شرایط و تفسیر حکم صادره تصمیم گبری و اعلام نظر نماید..
موفق باشید..

قاضی اجرای احکام حق تفسیر حکم را ندارد. هرگونه رفع ابهام از حکم صادره وظیفه قاضی شعبه صادر کننده دادنامه می باشد

درود دوست گرامی توضیحاتتون بسار خلاصه و اندک هست و نیاز به مطالعه دادنامه و اوراقی که در ایندخصوص دارید میباشد ولی قاعده کلی اینگونه است که اجرایداحکام باید در خصوص دادنامه صادره تعیین تکلیف کند و دادگاه صادر کننده رای موظف به ارشاد اجرای احکام جهت اجرای مفاد دادنامه میباشد باید لایحه ای تنظیم و این موضوع را جهت مستحضر نمودن دادگاه صادر کننده رای ارائه بدید

اگه شما مالک هستید باید دعوای خلع ید اقدام کنید
اگه در زمان انتقال در خصوص مستاجرین به شما طی سند اختیار داد باشند میتوانی نسبت به تخلیه مستاجرین از هر دو موضوع دعوا اقدام کرد
اما اگه در مزاید نسبت به مستاجرین پرداخته نشده باشد مالک قبلی و مدیر تصفیه که دادگاه مبادرت به مزایده گذاشتن ملک گذاشته باید مراتب را پیگیری نمایید