ایا بدون مجوز قضایی پرینت حساب شخصی افراد در اختیار اشخاص قرار میگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۰ #46155550

آیا اداره کار شهرستان می تواند بابت پرونده ای در آن اداره علیه کارفرما دارم با توجه به درخواست کارفرما نامه ای به بانک کشاورزی نوشته و دست کارفرما داده و ایشان با مراجعه به بانک از حساب شخصی اینجانب پرینت بگیرند؟
آیا برای پرینت حساب یک شخص حقیقی طبق دستورالعملهای بانک مرکزی اجازه از مرجع قضایی لازم نیست؟
آیا اداره کار می تواند چنین نامه ای به بانک بزند؟
آیا بانک جواب نامه را می بایست به دست متشاکی بدهد یا به اداره مربوطه پاسخ نامه را بفرستد؟
اگر مرتکب جرم شده اند برای پیگیری به کجا می توانم مراجعه کنم یا چگونه اقدام نماییم؟
با تشکر از زحمات خیرخواهانه شما با آرزوی سلامتی و دعای خیر برای شما.

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کارفرمای شما فقط در خواست بررسی حساب شما را داده اند که اگر دادگاه موافقت کند و دستور بدهد بانک مرکزی مکلف است کلیه ی اطلاعات حساب شمارا به ایشان بدهد