جهات نقض رای قطعی چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۵ #46124420

سلام ، تورو خدا با دقت بخونید

همونطور که اطلاع دارین نقض رای قطعی در مرجعی به مانند دیوان عالی کشور شرایط خاص خودش رو داره و جهات نقض رای هم در قانون ذکر شده؛ بخاطر شکایت همسرم دال بر اینکه وی رو مورد ضرب و جرح قرار دادم به پرداخت دیه و حبس محکوم شدم و مدتیه آزاد شدم از زندان ؛ خود من مرتکب ضرب و جرح نشدم و برادر خانمم که فردی بیمار هم میباشه همسرم رو زده ولی متاسفانه در نهایت فرصت طلبی از من شکایت شد؛ " اخیرا من به مدارکی دست پیدا کردم که بی گناهی منو داد میزنه واسه همین فورا اعاده دادرسی دادم خواستم نظر وکلای محترم رو راجب این پرونده و مدارک استنادی بدونم "

◼ مدارکی مبنی بر اینکه سه سال پیش در شبی که پدر خانمم دخترشو به بیمارستان برده بیمارستان وجود آثار ضرب و جرح (بینی _ پای راست _کتف دست راست) را بر روی بافت بدن بیمار تایید کرده ؛ گزارش اعلامی بیمارستان قید کرده

◼ برگ بازجویی از همسرم در داخل بیمارستان که به پلیس اعلام کرده از طرف برادرش مورد ضرب و جرح قرار گرفته و شکایتی نداره و‌مهر امضا کرده برگه رو

◼ فرمی تحت عنوان اظهارات بیمار؛ خانمم این برگه رو خودش نوشته و مهر امضا کرده دقیقا و صراحتا در برگه عنوان کرده که در ساعت ۱۱ شب توسط برادرم از نواحی یاد شده بدن مورد ضرب و جرح قرار گرفتم

◼پیامک های ارسالی خانمم در روزی که مورد ضرب و جرح قرار گرفته و در پیامک هاش گفته که برادرم منو زده و من بیمارستانم

+ استشهادیه محلی از کسانی که در روز ترک منزل همسرم اونجا بودن ودیدن بدون صدمه ترک منزل کردن همسرم

خانمم سال ۹۸ از من شکایت کیفری کرد با عنوان ایراد ضرب و جرح عمدی _ و همان نقاطی از بدن که سال ۹۶ آسیب دیده توسط برادرش رو به من نسبت داده دقیقا همون نواحی

و متاسفانه بعد از صدور حکم قطعی گفت قاضی پرونده پول گرفت تا محکومت کنه، آخه من شاهد هم داشتم که ایشون بدون صدمه رفته من تو یه خونه با پدر مادرم زندگی میکنم شاکی هم شهودی آورده بود که جدیدا فهمیدم یکی از اونا پسر خاله پدرشه

امیدی به اثبات بی گناهی شخص بنده هست؟

دیوان به همه جهات توجه میکنه مثلا من در لایحه تقدیمی نوشتم که یکی شهود پسرخاله پدر شاکی و فرد دوم هم در دادگاه تجدیدنظر قسم یاد کرد و گفت من ندیدم متهم شاکی رو بزنه و به نوعی شهادتش رو پس گرفت

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
حضورا یا تلفنی با یک وکیل متخصص مشورت نمایید.
برای شما آرزوی موفقیت و سلامتی دارم

درود
بارها این سوال را پرسیده اید توصیه می شود حضورا به دفتر وکیل مراجعه کنید.

سلام دوست عزیز پیشنهاد میکنم از وکلا عزیز استفاده کنید لذا باتوجه به مدارک داشته شما انشالله درست خواهد شد ورای نقص میگردد

سلام باتوجه به توضیحات ارائه شده مدارک جدیدی بعد از قطعیت حکم بدست آمده که دلالت بر بی گناهی شما دارد لذا دیوان عالی کشور قرار قبولی اعاده دادرسی صادر وپرونده را جهت رسیدگی ماهیتی به شعبه هم عرض ارجا
ع میدهد در شعبه هم عرض شما باید بی گناهی خود را اثبات نمائید فعلا در صورت قبول اعاده دارسی اجرای حکم متوقف میشود

سلام شما بایستی بصورت حضوری به وکیل دادگستری مراجعه نمایید

برای اظهار نظر قطعی باید جزییات پرونده بررسی شود

با سلام باتوجه به توضیحات شما و داشتن مدارک باید رای نقض شود .اما داشتن تمامی مدارک را اگر بیمارستان یا جایی که مدارک در انجاست اصل یا برابر اصل ان را داشته وارسال کنید و در قانو نیز امده است هر زمان شما ادله جدیدی پیدا کنید رسیدگی انجام میپذیرد