مدت زمان ارسال اظهارنامه عدم تمکین به صورت الکترونیکی توسط وکیل چقدر می باشد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۶۷۲ #46065814

بنده ۸ روز پیش درخواست اظهارنامه عدم تمکین ارسال کردم ولی هنوز برای من پیامی ارسال نشده
مدت زمان ارسال چقدر می باشد با تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به سایت adliran.Com مراجعه و در قسمت ابلاغ الکترونیک قضایی کد ملی و رمز شخصی و موقت را وارد کنید اگر ابلاغیه جدیدی بود اطلاع یابید

درود
با داشتن شماره پیگیری به دفتر خدمات قضایی مربوطه مراجعه کنید.

درود بر شما
با استفاده از کدرهگیری اظهارنامه در سامانه عدلیران یا از طریق دفاتر خدمات قضایی پیگیری نمایید .

اگر پیامک ثبت اظهارنامه شما بشما ابلاغ نگردیده به دفترخدمات قضایی مراجعه و موضوع را پیگیری کن

با سلام ازدیاد پروند موجب تاخیر شده

با سلام و احترام زمان قابل پیش بینی نیست و زمانی که ارسال میشود چنانچه مخاطب ثبت ثنا داشته باشند سریع دریاف میکند در غیر اینصورت به صورت سنتی ابلاغ می شود موفق وپیروز باشید

با سلام
ارسال اظهارنامه از سوی دفتر خدمات به صورت روزانه صورت گرفته و موظف به ارسال می‌باشند و تنها از طریق خود دفاتر خدمات الکترونیک قضایی میتوانید پیگیر این موضوع باشید.
اگر منتظر پاسخ از سوی فرد مخاطب هستید باید گفت او پس از مشاهده در سامانه ثنا مختار است که جواب بدهد یا ندهد و مهلتی اگر باشد از سوی شما باید تعیین شود که اگر اقدامات خواسته شده صورت نگرفت اقدام قانونی لازم از سوی شما صورت پذیرد .
توصیه میشود گواهی ابلاغ اظهار نامه را از دفتر خدمات الکترونیکی قضایی دریافت کنید .