زوجه شکایتی علیه زوج تدوین و صریحا در شکایت اعلام نموده که درخواست فسخ نکاح نموده, آیا اصلا طرح این موضوع جایز است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۱ #46048513

فرزند ذکور این جانب مدت یک سال با زوجه در زیر یک سقف زندگی کرده و به گفته پزشک متخصص به دلیل حالت عصبی در شب ذفاف قادر به انجام کامل همبستر شدن با زوجه نشده و در ادامه زوجه همیشه خواسته زوج را در همبستری رد میکرده و به همین دلیل به مرور سردی مزاج برای زوج به وجود پیش امده در ضمن به پزشک متخصص مراجعه کرده اند و ازمایش مخصوص عنن بودن را هم انجام داده اند و نظر پزشک هم صریحا به قابل درمان بودن این مشکل اذعان داشته است لذا زوجه شکایتی علیه زوج تدوین و صریحا در شکایت اعلام نموده که به دلیل عنن زوج درخواست فسخ نکاح نموده است ایا اصلا طرح این موضوع قبل از ثابت شدن بیماری جایز است و میتواند بیماری که قابل درمان است را صریحا متهم نمود و ایا میتواند باعث فسخ نکاح گردد؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر بیماری عنن ثابت گردد و زوج هیچگونه رابطه ای با زوجه برقرار ننموده باشد قابل فسخ است

اگر دارای عنن باشد و حتی برای یک بار قادر به نزدیکی نبوده زوجه حق فسخ دارد.

اگر بیماری محرز شود بله