خرید از سایت و تناقض جنس خریداری شده با مورد سفارش،چگونه و با چه عنوانی پیگیری میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۳ #45981238

با سلام خدمت عزیزان و کارشناسان محترم
بنده چند مدت پیش یک کولر گازی خریدم که متاسفانه موتورش اون موتوری نیست که من سفارش دادم و من از طریق ادرس سایت یک شرکت اینترنتی خریدمش البته ، چون نوسانات زیاد بود می گفتن تماس بگیرید به همین خاطر برای خرید تماس می گرفتم، الان می خواستم بدونم، چون استان این فروشگاه یا شرکت توی استان ما نیست باید کجا شکایت کنم ایا می توانم از طریق دادگاه استان خودم شکایت کنم؟ و اینکه ایا با توجه به این که یک سایت دارن و کانال تلگرامی چند هزار نفره این جز جرایم اینترنتی می باشد؟ الان هر چی زنگشون می زنم پاسخ گو نیستن لطفا منو راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله می توانید از طریق استان خود اقدام کنید
از طریق پلیس فتا و در شعبه جرایم رایانه ای می توانید اقدام کنید و حتی می توانید حکم به بستن حساب های ایشان بگیرید