آیا واخواهی قبول میشود و پرونده دوباره به جریان می افتد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۵ #45925626

سلام وقت بخیر... در خصوص پرونده ای با موضوع رابطه نامشروع دادخواست واخواهی دادم الان در ثنا زده پرونده نسبت به واخواهی مجددا ثبت گردی ... آیا واخواهی قبول شده و پرونده دوباره به جریان می افته؟ پرونده برای اجرای حکم به اجرای احکام رفته بود و ابلاغ برای اجرای حکم امده بود

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله منتظر ابلاغ وقت رسیدگی باشید

درود ، پرونده هنگامی که به مرحله اجرا در می آید ناطر به این است که مهلت های اعتراض به رای به پایان رسیده یا نسبت به ان اعتراض شده و حکم قطعی گردیده ، در پاسخ به شما در صورتی که به شما ابلاق واقعی نشده باشد و شما از مفاد ابلاغ نااگاه بوده باشید یا دارای غذر موجه باشید میتوانید درخواست واخواهی کنید و درصورت احراز موارد بالا واخواهی شما قبول میشود .
ضمنا واخواهی اثر تعلیقی دارد یعنی به مجرد قبول واخواهی شما ، اجرای حکم کلا متوقف میگردد.زیرا استدلال اینست که اصل تناطر و اصل انصاف ایجاب میکند حداقل یکبار قبل از اجرای حکم اظهارات مهتم غایب شنیده شود

با سلام
پرونده ای که به اجرای احکام رفته و ابلاغ اجرا آمده؛ یعنی حکمش قطعی شده و مهلتهای اعتراض به هر نحوی ، به سر آمده است...احتمالا واخواهی شما رد خواهد شد.

باسلام بله در صورتی که حکم غیابی صادر شود قابل واخواهی و رسیدگی مجدد میباشد .