مستقل زندگی کردن دختر مجرد چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۵۵ #45791386

سلام خسته نباشید
دختری هستم ۲۶ ساله مجرد با پدر برادرم زندگی میکنم پدرم ادم بددهن شکاکی هست معتادم هست تریاک مصرف میکنه برادرمم خیلی گیره اذیتم میکنه میخام مستقل شم خیلی تو کارام دخالت میکنن نه میزارن چیزی برم ‌یاد بگیرم نه جایی برم یا با کسی رفت امد داشته باشم جایی ام بخام برم باید صدتا دروغ بگم تا بزارن برم هنوز ۱ ساعت نشده زنگ میزنن دعوا میکنن کجایی زود بیا به کل فامیل زنگ میزنن میپرسن من اونجا بودم یانه تا دروغم دربیارن دیگه خسته شدم با ۲۶ سال سن اینا باید برام تصمیم بگیرن مادر مم ۱۰ ساله فوت شده همش باید بمونم خونه کارای خونه کنم حق بیرون ‌رفتن با دوستامم ندارم چه برسه خودم تنها
الانم میخام بدون اجازشون برم مستقل بشم فقط خیلی میترسم که به عنوان دختر فراری حساب بشم یا من پیدا کنن که زندم نمیزارن برای رهن خونه هم پول دارم از پولای پدرم برداشتم یواشکی این برام دردسر نمیشه؟چون نمیدن بهم این پولو مجبورم اینکارو کنم تروخدا من راهنمایی کنین که میتونم بدون اجازشون برم مستقل زندگی کنم دیگه نتونن برم گردونن
ممنون میشم راهنمایم کنید جواب سوالام بدید منم جای خاهرتون مرسی

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برداشتن پول پدرتان جرم است وپدرتان می تواند بر علیه شما اقدام قانونی کند البته باید بتواند ثابت کند.پول پدرتان را برگردانید بهتراست. شما حق دارید مستقل زندگی کنید. ولی اگر باعث ترد شدن شما از خانواده شود، در ایران مشکلاتی بهمراه دارد. احتمال داردبه اعتبار اجتماعی شما لطمه وارد شود. بهر حال راه حل مناسبی در مقطع زمانی حال نیست. با این وضعیت بیماری کرونا و این اقتصاد ایران صلاح نیست.

درود
با توجه به سنتان
کسی نمیتواند به طور قانونی مانع زندگی مستقل شما گردد . در مورد برداشتن وجوه مربوط به پدرتان ، در صورت شکایت ایشان قابل پیگیری است .

با توجه به سن شما؛ این حق برای شما محفوظ است که هر کجا اراده کنید بتوانید زندگی کنید سعی کنید شغل خوبی پیدا کنید و وجوه پدرتان را برگردانید .

مستقل زندگی کردن برای شما از نظر قانونی مشکلی ایجاد نمی نماید

سلام، شما به سن قانونی رسیده اید و اختیار زندگی خود را دارید.

درود
بله می توانید مستقل زندگی کنید. اگر پدرتان برداشت پول را ثابت کند عمل شما سرقت است.

با سلام شما به سن قانونی رسیده اید و میتوانید مستقل شود ،لذا برداشتن پول از پدرتان توصیه نمیشه و ممکن میشه با یک عنوان مجرمانه منطبق شود .با هماهنگی خانواده مستقل شوید زیرا با فرار از منزل این کار دردسرهای بیشتری برای خودتان و خانواده ایجاد میکنید و ممکن میشود بعدا در معرض اتهامات بیشتری قرار گیرید .