آیا در اعتراض خود به رای می توانم تقاضای فروش و مزایده بکنم و دوباره از اول طرح شکایت نکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۶ #45722516

با سلام.با توجه به اینکه از مرحوم پدر بنده یک قطعه زمین مسکونی باقی مانده و سایر وراث حاضر به پرداخت سهم این جانب نشدند.شکایت تقسیم ترکه نمودم و کارشناس دادگاه نظر داد که زمین قابل تقسیم نیست و برایش قیمت تعیین نمود.اما دادگاه دستور فروش و مزایده زمین را نداده و با توجه به اینکه زمین قابل تقسیم نبود دعوای بنده را رد نمود.حال آیا در اعتراض خود به رای می توانم تقاضای فروش و مزایده بکنم و دوباره از اول طرح شکایت نکنم؟ یا باید از اول شکایت بکنم؟ اگر می شود اعتراض کرد موضوع اعتراضم چه چیزی باشد؟ با تشکر

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر. پرونده شما بسته شده و تغییر عنوان خواسته در مرحله تجدیدنظر امکانپذیر نخواهد بود.

افزودن خواسته تا پایان جلسه اول دادرسی ممکن است .

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. جواب منفی است چرا که ادعا و خواسته جدید فقط تا پایان جلسه اول مورد پذیرش بوده و در مرحله تجدیدنظر پذیرفته نمی گردد..
موفق باشید..

باسلام
خیر این امر ممکن نخواهد بود و بایستی شکایت مجدد نمایید

با سلام.
هنگامیکه یک ملک قابل افراز نباشد و اداره ثبت و دادگاه عدم قابلیت افراز را تشخیص دهد مطابق ماده ۴ قانون افراز وفروش املاک مشاع که مقرر میدارد: «ملکی که به موجب تصمیم قطعی غیر قابل افراز تشخیص شود با تقاضای هر یک از شرکاء وبه دستور دادگاه شهرستان فروخته می شود» در پی درخواست فروش از سوی یک یا چند نفر مالکین مشاع، دادگاه صرف یک دستور و اعلام به اجرای احکام نسبت به فروش آن اقدام خواهد نمود. ماده ۹ آیین نامه قانون افراز وفروش املاک مشاع مصوبب ۲۰/۲/۵۸ وزارت دادگستری نیز در این زمینه بیان می دارد: «در صورت حکم قطعی بر غیر قابل افراز بودن ملک، دادگاه شهرستان برحسب درخواست یک یاچند نفر از شرکاء دستور فروش آنرا به دایره اجراء دادگاه خواهد داد. مدیر اجرا نسبت به فروش ملک بر طبق مقررات قانون اجرای احکام مدنی مربوط به فروش اصول غیر منقول اقدام می نماید»

با عرض سلام
شما باید مجددا شکایت کنید .

خیر امکانپذیز نیست چون افزودن به خواسته تا پایان جلسه اول دادرسی ممکن است .