باید از یه شهر دیگه برم تهران با این وضع محدودیت ها؛ اگه نرم چه اتفاقی میفته؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۱۵ #45554119

سلام . بخاطر یک موضوعی ازم شکایت شده بود رفتیم دادگاه هم ادله کافی برای اثبات فرضیه نبود و هم اینکه شاکی بعد فهمیدن موضوع رضایت هم داد که شکایتی ازم نداره.ابلاغیه اومد که من منع تعقیب برام صادر شده .الان یه ابلاغیه دیگه اومده نوشته احضاریه حضور در جلسه رسیدگی برای شخص ذی سمت و مرتبطین..وقت داداگاه ۴ روزه بعده و من باید از یه شهر دیگه برم تهران با این وضع محدودیت ها ..سوالم این بود که اگه نرم چه اتفاقی میفته؟

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دوست عزیز از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه مبنی بر شرح حال خود بفرستید

با سلام

دوست عزیز از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه مبنی بر شرح حال خود بفرستید

اگر امکان رفتن به تهران را ندارید بهتر است با مراجعه به دفاتر خدمات قضائی شهر خودتان لایحه ارائه دهید تا عدم حضورتان در دادگاه و دفاع نکردن از خود موجب صدور رای به ضررتان نگردد

درصورت عدم حضور و دفاع ممکن است محکوم شوید. بهتر است از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید

در صورت عدم حضور در جلسه امکان صدور رای به ضررشما خواهد بود

سلام. اگر در جلسه حضور نداشته باشید، ممکن است رای علیه شما صادر شود

درود
اگر منع تعقیب صادر شده است دیگر نیاز به حضور نمی باشد مگر اینکه به قرار اعتراض شده باشد و قرار جلب به دادرسی صادر شده باشد.