دریافت دستمزد و حقوق بعد از ۶ ماه چگونه مطالبه گردد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۴۰ #45536534

سلام بعد از تعطیلات نوروز ۹۸ روز اولی که سرکار رفتم گفتن که دیگه نمیتونیم با شما کار کنیم و اینحرفا منم گفتم اوکی برای حقوق و اینا کی مراجعه کنم و هی امروز و فردا کردن تا موعد از طرح شکایت برای دریافت بیمه بیکاری بگذره باهاشونم که تماس گرفتم گفتن شما یه مبلغی رو بدهکاری این حقوق و مزایات جای اون طلبت و دیگه باهاشون تماسی نگرفتم

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید اقدام به طرح دعوا نموده و مطالبه حقوق معوقه، حق بیمه و سایر موارد را نمایید