آیا این حق رو داره یا من میتونم با شکایت سند رو بنامم بزنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۶۰ #45506235

سلام
بنده سال ۸۶ یک خط تلفن همراه اول از برادر خانمم خریدم و پولش رو تماما پرداخت کردم سند را هم تحویل گرفتم تا الان چند مرتبه ازشون خواستم که سند رو انتقال بدن ولی بدلایلی اینکار رو نکردن، سه سال پیش از همسرم جدا شدم و الان اون اقا از من طلب نصف پول سیم کارت رو به نرخ روز میکنه درضمن شاهد هم دارم برای پرداخت کامل پول سیم کارت به صاحب سند.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
می توانید با مدارکی که دارید از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید

با سلام الزام به انتقال سند کنید

با درود میتوانید تقاضای الزام به تنظیم سند رسمی علیه ایشان مطرح کنید اگر بدهی بوده باشد به روز محاسبه نمی‌گردد مگر اظهارنامه ارسال کرده یا از زمان دادخواست مستحق خسارت تاخیر تادیه خواهند بود اگر بدهی بوده باشد.

سلام علیه ایشان دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید

با سلام، طبق فیش های پرداختی و تنظیم استشهادیه دال بر خرید آن سیمکارت، دادخواست الزام به تنظیم سند سیمکارت به دادگاه مربوطه ارائه دهید.

به استناد تمام فیش های واریزی دادخواست الزام به تنظیم سند و به نام نمودن سیم کارت بدهید.

سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید.