به چه طریقی میتوانم از شرکت خارج بشوم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۴۴ #45486957

من در یک شرکت مسیولیت محدود در سمت مدیر عامل و عضو هیات مدیره خارج از شرکا هستم.ضمنا حق هیچگونه امضا هم ندارم.اکنون قصد خروج از شرکت را دارم که متاسفانه دو نفر دیگر اعضا موافقت نمیکنند.

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود استعفا دهید و پیگیری نمایید در روزنامه‌ نیز منتشر شود

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، طبق اساسنامه و قانون تجارت میتونید اقدام کنید و در صورت عدم حصول نتیجه از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح دعوی علیه مدیران شرکت کنید

دادخواست خروج خود از شرکت را ثبت و از طریق دادگاه اقدام نمایید.

با سلام
استعفای خود را از طریق اظهارنامه بصورت کامل و رسمی به اعضا هیئت مدیره شرکت و شرکا اعلام کنید در صورت عدم موافقت از طریق مراجع قضایی اقدام نمایید.

سلام.‌اگر سهامدار نیستید، صرفا استعفای خود را از سمت مدیرعاملی به هیات مدیره اعلام کنید و بعد از ان پیگیر باشید تا خروج شما از سمت مدیرعاملی در روزنامه رسمی ثبت شود. در شرکت با مسئولیت محدود با وجود دو شریک، شرکت منحل نمی گردد. درصورتی که به تراضی نرسیدید، باید از طریق دادگاه ایشان را ملزم کنید.