روند طلاق با این شرایط چجوری خواهد بود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۵ #45426995

سلام وقت تون بخیر. یک سال پیش عقد کردیم ، بعد عقد شوهرم توی گوشیم رو گشت و ریکاوری کرد، فهمید که قبل از ازدواج با دوس پسرم رابطه داشتم، ( باکره هستم). اون موقع خانوادم بهش گفتن جدا شو ، گفت دوسش دارم. الان بعد یکسال اومده میگه دیگه دوستت ندارم طلاق بگیریم بهتره. درخواست طلاق داده، و از روابط من مدرک عکس و اسکرین داره. من توی متاهلی هیچ خیاننی بهش نکردم و هرچی بوده مربوط به گذشته ی منه‌. و من دوسش دارم طلاق نمیخوام. سوالم اینه بریم پیش قاضی چه خواهد گفت؟ بخاطر زنا و عدم وفاداری من، از شوهرم دفاع میکنه؟ یا گذشته من به شوهرم مربوط نیست؟ این درسته که مرد بدون عذر موجه میتونه زنش طلاق بده؟ روند طلاق با این شرایط چجوری خواهد بود؟ دلیل شوهرم عذر موجه محسوب میشه؟؟ لطفا راهنمایی کنید ممنونم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود

باسلام ، ۱- مرد میتواند هر زمان که بخواهد زن خود را طلاق دهد اما : اول باید تمام حقوق مالی زن را بدهد دوم نصف دارایی مرد نیز به زن تعلق میگیرد چون طلاق از ناحیه ی مرد است و تا زمانی که مسائل مالی زوجه مشخص نشود طلاق در دفترخانه ی طلاق قابلیت اجرایی ندارد. ۲- روابط نامشروع شما با اشخاص غیر باید در محکمه ی صالح ( کیفری ) اثبات گردد تا قابلیت استناد در دعوی طلاق داشته باشد و حتی در صورت اثبات شرط تسویه حساب مالی با شما کماکان باقی است .( عملا همسرتان نمی تواند طلاق را اجرا کند چون میزان مهریه مبلغ قابل توجهی است )

سلام
گذشته تان مربوط به همسر نیست مگر آنکه باکره نباشید
مرد هر زمان بخواهد میتواند زن را طلاق دهد اما باید حق و حقوق مالی زن را پرداخت کند