شکایت از سایر مالکین ملک مشاع لازم است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۲ #45321957

سال ۸۰ از برادرم ارث پدریش را با قول نامه عادی بین خودمان و وکالت بلاعزل خردم به علت داشتن پرونده شهرداری موفق به اخذ سند نشدم تا اینکه برادرم در سال ۸۹ فوت کردند و الان وراث حین فوت برادرم حاضر به تنظیم سند به اینجانب نیستند بنده دادخواستی مبنی بر تنظیم سند به دادگاه اراعه کردم و شکایتم از وراث حین فوت برادرم نسبت به سهمشان شدم ولی در استعلام پلاک ثبتی مورد نظر نام سایر برادران وخواهرانم نیز قید شده بود که قاضی با دیدن این اسامی گفتند که باید از کلیه مالکبن و ملک ثبتی شکایت میکردم در حالی که من فقط سهم برادرم را خریده ام و از وراث برادرم شکایت کرده بودم به همین علت قاضی پرونده اینجانب را مختومه اعلام کرد. آبا لازم است از برادران و خواهرانم جهت الزام به تنظیم سند صنیز شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه مالکیت ملک مذکور به صورت مشاعی است جهت الزام به تنظیم سند شما می بایست تمامی وراث از جمله خواهران و براداران و وراث برادر مرحومتان را به عنوان خوانده خطاب قرار دهید.