با داشتن رضایت، آیا میتواند ادعای ازاله بکارت نماید؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۷۷ #45201113

درود . آیا اگر دختر و پسر با رضایت طرفین اقدام به رابطه ی جنسی نمایند و پسر از دختر رضایت نامه ی کتبی داشته باشد در این صورت دختر میتواند شکایت کند و یا اگر پرده بکارت خود را در حین رابطه از دست بدهد ایا میتواند دیه دریافت کند؟ باسپاس

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دیه ثابت نمیشه مگر اینکه ایشون ثابت کنه رضایت نامه رو هم با اعمال فریب دریافت کردید اما حد زنا جاری میشه

ارش البکاره زمانی به دختر تعلق میگیرد که رابطه ی جنسی بدون رضایت او انجام گرفته باشد

در صورتی ک عقدی بین آنها جاری نشده باشد رابطه جنسی با دخول در حکم زنا هست و دختر نیز عملا نمی تواند چنین ادعایی داشته باشد مگر اینکه رابطه ب جبر صورت گرفته باشد ک در این مورد رضایت مطرح شده

بسمه تعالی : فرض مذکور عرض کنم رضایت نامه در چنین موردی معنی ندارد و مراتب خود را دارد برای اینکه مشمول مراتب کیفر فوق الذکر نشوید باید صیغه نامه سند نکاحیه موقت یا دایم داشته باشید لذا در صورت ازاله بکارت کافیست طرفین اقرار به محرمیت و قرائت صیغه نکاحیه نمایند

خیر چون با رضایت بوده ارش البکاره تعلق نخواهد گرفت

دوست عزیز من جهت انجام بزه و جرم که نمیشه تراضی کرد بعنوان مثال قاتل و مقتول قبل از واقع شدن قتل تراضی هم بکنند جدای از حد بودن چون وصف کیفری داره آمرانه هست قوانین کیفری و با تراضی هم نمیشه فعل مجرمانه انجام داد

متاسفانه خیر ودرکل اگربین آنها صیغه ای نباشد مرتکب عمل زناشده اند