مرد میتواند بدون دادن مهریه زن را طلاق دهد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۰۳ #45191802

با سلام و احترام ..اگر زن مهریه نفقه و اجرت المثل خود را در دفترخانه اسناد رسمی ابرا کند ..بعد از آن مرد میتواند بدون دادن مهریه زن را طلاق دهد ؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نام خدا
با سلام
دو موضوع جداگانه هستند بله می تواند اما شما هم می توانید مطالبه مهریه نمایید به عنوان دادخواست تقابل یا به صورت مستقل.
موفق باشید

باه می تپاند طلاق دهد.

درود
بله امکان پذیر است.

سلام بله با گواهی عدم سازش میتوانید طلاق بگیرید

سلام و وقت بخیر.
بله چون سند رسمی مبنی بر ابرا ذمه شما وجود دارد دیگر هیچ ادعایی از طرف ایشان قابل پذیرش نیست لذا میتوانید از دادگاه تقاضای صدور گواهی عدم امکان سازش کنید و حقوق مالی نیز برای زوجه وجود ندارد.
موفق باشید

با درود اگر مهریه ابرا شود دیگر مهریه ای وجود ندارد

باسلام
بله دادگاه با توجه به این سند رسمی حکم بر طلاق صادر و گواهی عدم امکان سازش صادر میکنه