چطور برای توقیف اموال اقدام کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۸۴ #45121090

سلام من بابت مهریه حکم توقیف اموال گرفتم به من گفتن باید برم تهران مامور بگیرم ببرم در خونشون گفتن برو دایره نیابت اونجا بهت میگن چه کار کنی حالا میخواستم بدونم باید چه کار کنم ایا با مامور بازداشتش میکنن همسرم رو و اینکه چطور باید مامور بگیرم؟!

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برگه نیابت را ببرید به ادرس؛ میدان فردوسی به سمت انقلاب، خ شاهرود... پرونده نیابت تشکیل دستور جلب تحویل شما میشود و از طریق کلانتری میتوانید اقدام به جلب کنید

سلام با هماهنگی محل نیابت به محل زندگی یا کار نامبرده مراجعه و با پلیس ۱۱۰تماس جهت جلب اموال وی غیر از مستثنیات دین.ومراجعه به بانکهایی که درآن حساب بانکی دارد

سلام
باید ابتدا نیابت بگیرید و متعاقبا با مراجعه به واحد نیابت تقاضای صدور نامه برا کلانتری نمایید تا اقدام به شناسایی و توقیف اموال محکوم علیه نماید و جلب یا عدم جلب بستگی به دستور مقام قضایی دارد

حکم توقیف اموال با حکم جلب تفاوت دارد. نامه مذکور برای معرفی اموال همسرتان و توقیف اموال وی است نه جلب خودش.

در توقیف اموال بازداشت امکان ندارد . شما در معیت مامور اجرای احکام به محل مراجعه و اموال مدنظرتان را به موجب صورتجلسه ای توقیف خواهند نمود .

سلام دادگاه برای شما حکم توقیف اموال صادر نموده نه این که حکم جلب فرد