در صورتی که با رضایت دختر ازاله بکارت انجام شده باشد پدر وی می تواند شکایت کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۱۱۱ #45085271

سلام و خسته نباشید، من پرده بکارت دختری رو با میل و رضایت کامل خودش از بین بردم و با اون رابطه داشتم، هر دو ما مجرد هستیم و الان پدرش گفته که میخواهد شکایت کند، میخوام بدانم که اگر شکایت کند چه اتفاقی می افتد و جرم من چیست. سپاس

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در این صورت هر دو شما به مجازات زنا که ۱۰۰ ضربه شلاق است محکوم می شوید و همچنین باید مهر المثل را بابت ازاله بکارت پرداخت کنید

با سلام جرم یاد شده حدی میباشد (در صورت اثبات شرعی آن با ادله شرعی) مرتکب چنانچه شرایط احصان را نداشته باشد یا به عنف و اکراه و یا اغفال در حکم اکراه نباشد مجازات آن صد ضربه شلاق خواهد بود. و الا مجازاتهای شدیدتر سالب حیات و در مواردی محکومیت به مهرالمثل و ارش البکاره قابل اعمال خواهد بود.

با سلام و احترام
بابت ازاله ی بکارت محکوم می شوید به پرداخت ارض البکاره یا مهر المثل و بابت رابطه ای که داشته اید با توجه به رضایت طرفین، هر دو به زنا محکوم می شوید.
ضمنا پدر ایشان سرپرست و یا قیم محسوب می شود و حق شکایت دارد.

جرم شما زنا است و محکومیت شدید دارد

با سلام.

در صورتی که رضایت دختر ثابت شود شما تنها بابت ازاله پرده بکارت محکوم به پرداخت ارش البکاره یا مهر المثل خواهید شد.

سلام
بابت ازاله پرده بکارت محکوم به پرداخت ارش البکاره یا مهر المثل خواهید شد.
در صورتی که ثابت شود که هم دختر و هم پسر برای داشتن رابطه راضی بوده اند و این موضوع برای دادگاه ثابت شود در این صورت زنا محسوب شده و هر دو مجازات خواهند شد.