آیا فاکتورهای اقلام جهیزیه باید به اسم زوجه باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۷۲ #45057275

با سلام و خداقوت، احتراما در راستای استراد جهیزیه علاوه بر امضای لیست سیاهه شاهدان خانواده زوج آیا لازم است زوجه فاکتورها را به همراه فیش پرداختی به دادگاه ارایه کند،؟ اگر فاکتور به اسم زوج باشد ولی فیش پرداختی به نام زوجه باشد تکلیف چیست؟ زوجه باید اقدام به تعویض فاکتور نماید؟ خواهشمند است در رابطه با نحوه دفاع در جلسه رسیدگی دادگاه توضیحات لازم را بفرمایید، از پاسخگوییتان بسیار سپاسگزارم.

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام،زوجه برای اثبات جهیزیه، یابایدفاکتوراقلام بنام خودش داشته باشد،یالیست سیاهه جهیزیه راکه امضای زوج دارد را ارائه دهد،یاشاهدانی رامعرفی کندکه دردادگاه شهادت دهند زوجه این وسایل راخریده (پذیرش نظر شهودبادادگاه ست),اگر زوجه لیست سیاهه ندارد،یالیست سیاهه دارد ولی امضای زوج ذیل آن نیست،بااین لیست نمیتواند جهیزیه را اثبات نماید،زوج هم اگه وسایلی خریداری نموده بایدفاکتور بنام خودش باشد،درغیرمواردفوق،دادگاه وسایلی راکه مصرف زنانه دارد به زوجه ووسایلی که مصرف مردانه دارد به زوج میدهد،موفق ومؤیدباشید

ضمن سلام
صرف ارائه لیست سیاهه جهیزیه کفایت میکند با این شرط که به تایید و امضا شهود برسد

نیازی به ارائه فاکتور ورسیدهای پرداختی نیست همان لیست سیاهه که به امضا گواهان رسیده است کافی است.

درخصوص نحوه دفاع نیز می توانید از قسمت سفارش و رزرو مشاوره تلفنی تماس تا وکلا و کارشناسان پاسخگوی شما باشند.

همان لیست سیاهه جهیزیه کفایت می کند و و نیازی به موارد دیگر نیست
اما داشتن اسناد پرداخت بسیار عالی است