نحوه مراحل شکایت جهت تنظیم سند صلح عمری دستی

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۸۷ #45053716

با سلام، پدرم ملکی دارد که به طور مساوی بین چهار فرزند خود صلح عمری کردند، سه سند به طور رسمی صلح شد و سند چهارم تا انجام امور مالیاتی به صورت دستی صلح عمرا نوشته شد به همراه دو شاهد به دلیل مفقود شدن سند و درخواست صدور سند المثنی ولی زمان انتقال سند به صورت رسمی متوجه شدیم سند به دلیل مهریه توقیف است، با توجه به اینکه تمام کارهای مالیاتی قبل از توقیف انجام شده و صلح عمری دستی نیز قبل از توقیف تنظیم شده ولی متاسفانه در صلح نامه دستی تاریخ قید نشده ولی در نامه مالیاتی قبل از تاریخ توقیف مراحل انجام شده و نام من به عنوان صلح شونده ذکر شده. جهت انتقال سند چه کاری باید انجام داد؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مستندات به مرجع توقیف کننده مراجعه کنید. شرایط انتقال بایدچ توسط دادگاه بررسی شود

سلام، اعتراض ثالث اجرایی ثبت و به مدارک استناد کنید.

سلام. با توجه به اینکه مهریه طلب مقدم هست،باید نسبت به پرداخت آن اقدام نمایید تا رفع توقیف صورت گیرد و بتوانید ادامه روند قانونی انتقال سند را انجام دهید.

با سلام،متصالحین( فرزندان) با مستندات که انتقال قبل از توقیف را‌ اثبات می کنداعتراض ثالث اجرایی نمایند.

سلام
اعتراض ثالث اجرایی ثبت نموده و به تمامی دلایل خود جهت اثبات زمان صلح استناد بفرمایید.
موفق باشید

سلام اگر تنظیم صبح نامه قبل از مطالبه مهریه بوده دادخواست اعتراض ثالث مطرح نمایید

با سلام
با عنایت به توقیف ملک، امکان نقل و انتقال آن تا پیش از رفع توقیف ممکن نخواهد بود.