استفاده از عفو و تخفیف امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۴ #45024812

با سلام و خسته نباشید. ببخش خواهرم محکوم به ۴۵ ماه حبس تعزیری و جریمه دو میلیون دویست هزار تومان و ۵۳ شلاق شده. رای دادگاه قطعی است. الان خواهرم ۳ ماه زندان کشیده الان میتواند از عفو تخفیف ها استفاده نماید میتوانید راهنمایی کنید ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
جرم مشهود نیست ولی میتوانید به متن نامه راهبری مراجعه نموده و مطالعه فرمایید تا کدامیک از جرایم شامل عفو میگردد

بعید است با تحمل این مقدار از مجازات مشمول عفو شود می توانید با طرح در کمیسیون عفو استان بطور موردی نیز درخواست عفو کنید

با توجه به عفو های اخیر با مراجعه به آن ها و بررسی نوع جرم ارتکابی ک آیا شامل شرایط عفو میشود یا نه

تقریبا قسمت زیادی از حبس راتحمل کرده میتوانیدازازادی مشروط استفاده کنید

عفو اعلامی اخیر شامل بعضی از جرائم نمیگردد . میتوانید با مراجعه به متن نامه رهبری از جرائم مذکور مطلع شوید .

با سلام
جرم خواهرتلان را ذکر نکرده اید ولی احتمالا با توجه به مجازات عفو عمومی مورخ ۲۷/۱۲/۹۸ شامل ایشان میشود