اجرای احکام در موارد زیر به چه شکل انجام میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۰ #45002551

با سلام و خسته نباشید
بنده حکمی بر علیه شهرداری داشتم و قاضی علی رغم صدور حکم نهایی مبنی بر دریافت خسارت تادیه و تاخیر و مدت هجده ماهه ی مقرر شده در قانون در موقع در موقع اجرای حکم عنوان نمود که به مهلت ۱۸ ماهه ارائه شده به شهرداری جریمه تعدیه و تاخیر تعلق نمیگیرد اما اما این جانب عنوان نمودند که مهلت ۱۸ ماهه ارائه شده صرفا برای موارد پیش بینی نشده است طلب من بابت قرارداد می باشد از وکلای محترم تقاضا دارم اگر ماده واحدهای که مبنی بر مهلت ۱۸ ماه به شهرداری‌ها در موارد پیش‌بینی نشده دسترسی دارند بنویسند

مشاوره حقوقی شهرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام طبق نظریه شماره نامه ۱۶۸۲۰/۱۰۲ /۹۹ مورخ ۲۱/۲/۱۳۹۹ شورای نکهبان مبنی برحکم به دین بودن عوارض درمصوبه مذکور وترتیب آثار آن دین برآن ، ازجمله خسارت تاخیر تادیه که واجد احکام وشرایط خاصی است ، خلاف شرع شناخته شد.