قرار ترک تعقیب صادر شد به چه معناست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۰۳۷ #44929294

باسلام
همسرم به دروغ شکایت ضرب و جرح کرده بوده .امروز این پیام واسم اومد.مبنی بر توهین به اشخاص عادی و ضرب و جرح عمدی طی شماره ۲۷۶۵ مورخ ۰۷/۰۶/۱۳۹۸ قرار ترک تعقیب صادرشد.
یعنی چه قرار ترک تعقیب؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این قرار تعقیب مرتکب و جرم را بصورت موقف متوقف میکند

قرار ترک تعقیب قراری است که به موجب آن، تعقیب و تحقیق جرم ارتکابی متوقف می شود.

یعنی شکایت را مسترد نموده است یا پیگیری نکرده است رد شده

سلام
زمانی که شاکی از دعوای خود گذشت کرده باشد اگر دعوا از جرایم قابل گذشت باشد(توهین قابل گذشت است) در این صورت قرار ترک تعقیب صادر می شود

با سلام و وقت بخیر
در جرائم قابل گذشت شاکی می تواند تا قبل از صدور کیفرخواست درخواست ترک تعقیب کند: در این صورت، دادستان قرار ترک تعقیب صادر می کند. شاکی می تواند تعقیب مجدد متهم را فقط برای یک بار تا یک سال از تاریخ صدور قرار ترک تعقیب درخواست کند.

سلام قرار ترک تعقیب زمانی است که شاکی از شکایت خود صرف نظر کند