چگونه میتوانم پول خود را بگیرم و اون ۱۰ تومان بایت ضمانت نزدشان بماند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۶۵ #44899489

سلام
شخصی ضامن وام ازدواج بنده شد با دیدگاه خیرخواهی ابتدا ۱۰ میلیون از ۳۰ میلیون وام را گرفت بعنوان ضمانت نزد خود سپه مابقی پول که پول پیش خانه ی من بود را گرفت و در واقع قولنامه را بنام خود زده و عملا حتی دیناری از وام گرفته شده نزد بنده نبود و هر چه میگویم شما ضامن من شدید صاحب وام که نیستید متاستفانه قدلنامه را به من نمیدهد یا تغیرر مالکیت نمیدهد و در واقع کل پول وام بنده که وام ازدواجم بود الان ۲ سال نزد ایشون است من چگونه میتوانم پول خود را بگیرم و اون ۱۰ تومان بایت ضمانت نزدشان بماند بنده مشگلی ندارم اما پول پیش خانه ام را خودن بگیرم و بنام خودم باشد؟؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه شما ذی سمت نیستید نمی توانید ادعایی نسبت به مبلغ ودیعه ادعایی داشته باشید

درود
اگر موجر اجاره نامه را به نام خودش نوشته حق مطالبه ودیعه را ندارید.

ادعایی نسبت به ودیعه پذیرفته نیست

شما نمی‌توانید ادعایی نسبت به ودیعه داشته باشید.

چنانچه قرارداد اجاره بنام فرد مذکور تنظیم شده است شما نمیتوانید ادعایی نسبت به ودیعه داشته باشید . ولی پیرامون مبلغ وام اگر مدرکی مانند پرینت بانکی که موضوع واریز وجه به حساب ایشان را ثابت کند در اختیار داشته باشید میتوانید دادخواست استرداد وجه را مطرح نمایید . در مورد ۱۰ میلیون ضمانت نیز چنین موردی وجاهت قانونی ندارد مگر آنکه توافق جداگانه ای نموده باشید .