پدرم کتکم میزد بخاطر دردی که میکشیدم از خونه فرار کردم؛ قانونا چه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۴ #44850946

آیا میتونم کاری کنم از خانواده جدا بشم ولی سنم ۱۷ ترس شدیدی دارم تو این شرایط

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اورژانس اجتماعی و ۱۱۰ تماس بگیرید.

سلام
با مراجعه به دفاتر خدمات قضای شکایت ضرب و جرح عمدی مطرح کنید

از طریق اورژانس ۱۲۳ و شکایت کیفری ضرب وشتم اقدام نمایید

باسلام ابتدا راه حل سریع با ۱۲۳ تماس بگیرید و بعد صورتجلسه شود از پدر تعهد گرفته شود در صورت تکرار گزارش را به دادستان و اثبات کودک آزاری و ضرب و جرح پدر را به زندان بیاندازن و مرحله دوم از دایره سرپرستی محل حکم رشت گرفته شود و اگر حاکم شرع بپذیرد صلاحیت زندگی جدا و توان اداره زندگی را به تنهایی داشته باشد میتواند مستقل زندگی کند