آیا از طریق قانون میتوانم پسرم را ملاقات کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۱۲ #44712951

با سلام عذر میخوام من ۴ ماه هست منزل همسرم در اصفهان را ترک کردم و به تهران آمدم و همسرم پسر دو ساله ام را برده و نمیگذاره ببینمش در دادگاه حضانت هم حاضر نشد هنوز قاضی رای ندادند به نظرتون همچنان صبر کنم اگر با اورژانس اجتماعی تماس بگیرم آیا میتوانند پسرم را بگیرند یا اوضاع بدتر میشه ممنون میشم راهنمایی نمایید.

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، بانوی گرامی حضانت در شرایط سنی فرزندتان حق شما‌ بوده و علاوه بر اقدام قانونی‌که ظاهرا نموده اید، درخواست دستور موقت ملاقات فوری را بنمایید؛ آرزوی بهروزی.

درود بر شما، حضانت تا هفت سالگی با مادر است، بدوا میتوانید درخواست دستور موقت‌ برای ملاقات نمایید،تا حکم دادگاه در خصوص حضانت مشخص شود.

بله دادخواست ملاقات فرزند را تقدیم دادگاه کنید حضانت فرزند تا سن هفت سالگی با مادر خواهد بود

شما میتوانیددستور موقت بگیرین مبنی بر ملاقات با فرزند ضمن اینکه حضانت فرزندتان تا۷ سالگی باشماست

دادخواست حضانت داده و بدوا صدور دستور موقت ثبت نمایید

درود
از دادگاه تقاضای صدور دستور موقت برای ملاقات را بنمایید

با سلام واحترام حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر می باشد شما میتوانید دادخواست تعیین وقت ملاقات بدهید تا وقت ملاقات تعیین و بتوانید در آن زمان ملاقات کنید بعد اگر دوبار این کار تکرار شد و اجازه ملاقات برای شما ندادند از طریق کیفری اقدام کنید موفق و پیروز باشید