منظور از این پیام برای تمدید وقت نظارت چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۰۸ #44581023

وقت نظارت به لحاظ عدم حضور گواه/ مطلع در جلسه دادرسی/ تحقیق تجدید و برای تاریخ ۱۳۹۹/۰۴/۰۹ تعیین گردید
ممنون میشم توضیح بدید ...

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
یعنی مجددا در آن تاریخ بررسی خواهد شد

با سلام
پرونده نیاز به تحقیق از مطلع یا شهود بوده و چون آنها در جلسه حضور نداشته اند لذا وقت رسیدگی به تاریخ آتی موکول شده است .

سلام
زمان رسیدگی به پرونده را توضیح داده است
دلیل تعویق در رسیدگی عدم حضور شاهد برای شهادت است

یعنی تا آن تاریخ پرونده در بایگانی قرار میگیرد و در آن تاریخ بررسی میشود.

سلام
چون نیاز به تحقیق از شهود بوده و شهود حاضر نشده‌اند وقت نظارت تجدید شده است البته این پیام ها به صورت تیک در سیستم ثبت می شود و ممکن است اشتباه تیک زده شده باشد زیرا برای تحقیق از شهود باید وقت رسیدگی تعیین شود نه وقت نظارت
به هر حال برای اینکه در سیستم رایانه‌ای دادگستری پرونده شما بدون وقت نباشد این وقت تعیین شده است تا برای کارکنان دادگاه از نظر سیستمی مشکلی پیش نیاید

سلام
وقت نظارت یعنی وقتی که دادگاه دوباره پرونده را در دستور کار خود قرار می دهد و قاضی اتخاذ تصمیم یا صدور دستوری را مقرر می دارد.

به دلیل اینکه شاهد یا مطلع در جلسه دادگاه حضور نیافته و فاضی حضور ایشان را برای روند دادرسی لازم دانسته،وقت رسیدگی را به زمانی دیگر موکول نموده است.