برای دفاع و تبرئه؛ به استناد چه ماده قانونی از خود دفاع نماید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۹ #44465819

سلام و عرض تبریک ایام نوروز.
خواهر بنده سال ۹۷ در شرکتی مشغول بوده که پس از کمتر از ۳ ماه اخراج میشود. بخاطر عدم استرداد سفته حسن انجام کار از کارفرما شکایت کردیم و ایشون ( کارفرما ) به سه سال حبس تعزیری محکوم و از بابت توهین هم به ۷۴ ضربه شلاق محکوم گردید. با توجه به اینکه خواهر بنده در آن زمان کوتاه فقط منشی بوده و هیچ قراردادی هم نداشته بصورت کتبی کارفرما اکنون پس از گذشت ۱۵ ماه شکایت کرده و ادعا میکند که در ان زمان لیست بیمه ای توسط خواهر بنده تنظیم و به بیمه تامین اجتماعی ارسال شده که اشتباه بوده و موجب ایراد ضرر مالی یعنی جریمه شده است. این ادعا در حالیست که اگر لیستی هم نوشته و یا تحویل شده با دستور کارفرما بوده و به امضاء کارفرما رسیده و ارسال شده و در اصل آمر قانونی خود کارفرما بوده است. سوال اینجاست که برای دفاع و تبرئه خواهر بنده به استناد چه ماده قانونی از خود دفاع نماید و چه ادعایی کند چون نه مسولیتی بر عهده داشته نه امضایی کرده و ۱۵ ماه هم از اخراج خواهرم گذشته است و اسفند شکایت شده از ایشون.
با تجدید احترام ___

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
اثبات این مورد پرونده ها کمی دشوار است
حتما از وکیل مشاوره بگیرید