پرینت مکالمات در واتس آپ برای قاضی معتبر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۸ #44460762

با سلام زوجه به علت کتمان ازدواج سابق (صیغه)زوج و دروغگویی نوع تخصص کاری زوج قصد شکایت داشت که به محض اطلاع زوج از این موضوع و به دلیل نپرداختن مهریه و نفقه، شکایت فسخ نکاح با عنوان تدلیس در معرفی دین نموده است واظهار کرده که علت عدم سازش با زوجه این موضوع است و از چند نفر که همگی از آشنایان خود زوج هستند استشهاد محلی جمع کرده است، آیا زوجه به استناد به پیام های موجود واتس اپ می تواند علاوه بر رد افترا،علت عدم سازش را اثبات نماید،؟ با توجه به این که زوجه مسلمان و شیعه است و واقعا نمی دانیم بر چه اساسی این افترا را مطرح نموده است.آیا زوجه می تواند برای دفاع وجود سوابقی از جمله ازدواج سابق زوج و دروغ گویی برای نوع کار را در همین جلسه مطرح کند؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر

سوال شما دارای زوایای متفاوت حقوقی میباشد که نیاز به توضیح بیشتر دارد ...

ولی در خصوص اسکرین شات واتس آپ ..... در صورت لزوم و نظر دادگاه معمولا در این موارد، با ارجاع موضوع به کارشناسان حوزه فناوری یا پلیس فتا (پلیس فضای تبادل اطلاعات) صحت مدارک را بررسی می کند و در صورتی که تایید شود، ملاک و مبنای صدور حکم قرار خواهد گرفت.

سلام
پیام های موصوف اگر به تایید پلیس فتا برسد مورد قبول قاضی قرار می گیرد..دعوای فریب ایشان در ازدواج به فرض صحت و احراز جرم بودن ،یک دعوی و جرم مستقل می باشد و باید جهت رسیدگی ،شکایت مطرح شود تا رسیدگی شود اگرچه جهت جرم دانستن عمل نیاز به توضیحات بیشتر از طرف شما می باشد علی ایحال بحث دعوی حقوقی بودن موضوع جهت فسخ نکاح قوی تر به نظر می رسد