امکان شکایت خیانت در امانت با نشان دادن پیامک توهین به دیگری

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲ #44444768

سلام، همسایه ما با یک سازنده شریک شده. در یک پیامک که من به سازنده گفتم بیشرف، ایشون پیامک من را به سازنده نشان داده و رفتن از من شکایت کردند. آیا من می‌تونم از پسر همسایمون به جرم خیانت در امانت نشان دادن پیامک به شخص موردنظر شکایت کنم؟ آیا واژه "تنگ‌نظر" هم توهین محسوب می‌شود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیانت در امانت محسوب نمیگردد، لیکن می‌توان نسبت به ارسال پیامک انکار نمود

با سلام
رفتار همسایه شما مصداق خیانت در امانت نیست. واژه تنگ نظر اگر به قصد بی احترامی به کار برده شده باشد احتمال دارد توهین محسوب شود.

سلام
تنگ‌نظر را دادسرا مصداق توهین نمیگیرد.
عمل پسر همسایه مصداق خیانت در امانت نیست.

خیر همچین شکایتی نمیتوانید انجام دهید.
اگر موجب تحقیر طرف مقابل باشد مصداق توهین است.

سلام، مورد سوال شما مصداق خیانت در امانت نیست، اصطلاح تنگ نظر اگر به قصد تحقیر و بی حرمتی باشد ممکن است توهین بشمار آید

سلام مشمول خیانت در امانت نیست و تشخیص عنوان تنگ نظر بعنوان توهین منوط به نظر قاضی است