میتواند در اینده به جرم اخاذی از طرف مقابلش شکایت کند و پولش را پس بگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۶ #44289526

با سلام.ایا کسی که پولی را برای کسی بلاعوض میدهد و کارت به کارت مکند میتواند در اینده به جرم اخاذی از طرف مقابلش شکایت کند و پولش را پس بگیرد؟ و تنها مدرکش رسید کارت به کارت باشد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چناچه مبلغ پول کمتر از ۲۰ میلیون تومان باشد می توانید با ارئه مدارک و تهیه دادخواستی به شورای حل اختلاف محل واریز پول پس از گذشت یک پروسه زمانی پول خویش را پس بگیرید. از طرف شورا جلسه دادرسی اعلام و شما می توانید رسید بانکی را ارائه دهید. چنانچه شخص مورد نظر مراجعه ننماید حساب های بانکی نامبرده مسدود خواهند شد.

سلام
موضوعی را که توضیح داده اید از عنوان اخاذی خارج است
و صرفا یک بحث حقوقی است که :
آیا این پول را بلاعوض داده و غیر قابل استرداد است؟
یا قرض داده که بتواند آن را استرداد کرده و پس بگیرد؟
و تشخیص این امر با بررسی اسناد و مدارک به عهده دادگاه است

با صرف پرداخت پول نمیتوان مدعی اخاذی شد و باید مدارکی که اخاذی را اثبات نماید ارائه نمود . در خصوص وجه واریزی نیز امکان استرداد وجود دارد .