پیامکی مبنی بر پرونده حقوقی برایم آمده به چه معنا میباشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۵ #44281908

سلام بنده پیامکی مبنی بر
اقای ******پرونده حقوقی شما با شماره *** و شماره بایگانی
به شعبه عمومی_بخش صفادشت ارجاع داده شد
این یعنی چی؟ بنده پرونده ای نداشتم و میخام بدونم موضوع چیه

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمال زیاد پرونده ای به طرفیت شما در دادگاه عمومی تشکیل شده است.
ولی به ندرت هم اتفاق افتاده که پیام های ثبت پرونده به اشتباه ارسال شده است.
از طریق نزدیک ترین دفتر خدمات قضایی پیگیری نمایید.

سلام
اگر خود شما پرونده‌ای تشکیل نداده باشید به مفهوم این است که شخصی علیه شما پرونده تشکیل داده است و در دادگاه عمومی بخش صفادشت ثبت شده‌ و متعاقبا شما جهت رسیدگی در دعوت خواهید شد در این مورد شما می توانید با مراجعه به سامانه ثنا روند کار پرونده خود را ببینید و از موضوع پرونده و اصحاب آن اطلاع پیدا کنید

احتمالا فردی علیه شما دعوایی اقامه کرده است.