چگونه الزام به انجام قرارداد و دریافت ضرر و زیان کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۷ #44248629

با سلام من یک قرارداد دریافت وام با شخصی امضاء کردم که قرا بود در ۱۵ روز کاری وامی از بانک تجارت دریافت کند وبعد از دریافت وام به صورت نصف - نصف تقسیم و اقساط آن هم تقسیم شوداما با گذشت ۷۰روز هی امروز و فردا میکنه و در آخرین بار بهم گفت که وام گرفتم چند روزی بهم فرصت بده من یکبار اظهار نامه پر کردم براشون ارسال شد اما میگه بهم فرصت بده وام دریافت کردم از این صحبت ها و در زمان انجام قرارداد مبلغ ۱۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال چندروزی بعد مبلغ ۲.۰۰۰.۰۰۰ ریال بابت بیماری همسرشان و چند وقت بعد هم مبلغ ۲.۵۰۰.۰۰۰ ریال بابت اینکه باید مبلغی به رئیس بان شیرینی میدادن از من دریافت کردن تو تلگرام یکی از خط های موبایلشون که پیام دادم منکر این شدن که طرف شخص مدنظر بنده هستند و همکارشان هستند و به این بهانه به من بدزبانی هم کردن و بابت این قرار داد که من پول وام را برای اجاره منزل میخواستم متظرر شدم حالا میخوام دادخواست بدم که الزام به انجام قرارداد و دریافت ضررو زیان کنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
قرارداد عادی اشخاص برابر قانون قابلیت اجرا دارد .
صرف نظر از بحث خرید و فروش وام، با تقدیم دادخواست درصدد اجرای تعهدات اقدام بفرمایید.