من که پرونده قضایی دارم؛ آیا ممنوع الخروج شده ام؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۸۴ #44055217

با سلام
بنده پاسپورت درخواست دادم و درخواستم قبول شد خواستم بدونم من که پرونده قضایی دارم ایا ممنوع الخروج شده ام یا نه؟ و باید از کجا متوجه این امر بشوم
ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای پرونده های قضایی باید به ادارهی گذرنامه مراجعه کنید

در دعاوی کیفری‌(,به نظرم از جرایم درجه،۶ماده ۱۹ق .م.ا.مصوب۱۳۹۲, به بالا)دادگاه می‌تواند شخص متهم را اگر ادله ومدارک موجه ومستدل است ممنوع الخروج نمود ونیز دعاوی مدنی که مالی می‌باشند دادگاه می‌تواند ممنوع‌الخروج کند همچنین کلیه اجرائیات که به اداره ثبت تقدیم اجرائیات ثبت میشود شخص ممنوع الخروج میگردد

سلام.ممنوع الخروج شدن باتوجه به جرمیه که مرتکب شده ایدصادر میشود

پاسخ همکار محترم خانم محمد صحیح است
ضمنا سایت معرفی شده اشکال دارد

ممنوع الخروجی در اداره گذرنامه ثبت میشود و از آنجا قابل پیگیری است

درود. پرونده قضایی اگر دارید، باید بروید اداره گذرنامه بپرسید. پرونده اداره ثبتی اگر دارید. به سایتی که همکاران اشاره کردند، مراجعه کنید.

با سلام
اولا برای استعلام میتوانید از طریق سایت exitban.ssaa.ir​ اقدام نمایید
دوما هر پرونده قضایی منجر به ممنوع الخروجی نمیشود
سوما اگر ممنوع الخروجی باشید گذرنامه برای شما صادر نخواهد شد