مگر بدون دادرسی و ارسال ابلاغیه و بدون هرگونه اطلاع بنده چنین چیزی ممکنه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۲۱ #44052769

عرض سلام و وقت بخیر و خسته نباشید .
بنده حدود سال ۸۵ در مجتمع نگین غرب (انبوه سازان شفق) واحدی را خریداری کردم و قبل از بروز اختلال و اختلاف در این پروژه کلیه پرداختها را طبق قرارداد انجام دادم در این پروژه چند صد شاکی وجود داشت که براساس نوبت خرید واحد به شکایتشون رسیدگی شد و با هر بار مراجعه ی ما به شعبه ی دادگاه مربوطه به ما اعلام شد که نوبت شما نرسیده و بهتون اطلاع میدیم ....

تا اینکه در اواخر اسفند ماه ۹۹شخصی با من تماس گرفت و گفت که کارهای مربوط به این مجتمع به گروه وکلای ایشون واگذار شده و پرسید که ما پولمون رو میخواهیم یا واحد آپارتمان ( توضیح اینکه قیمت آپارتمان مزبور الان حدود ۴میلیارد تومان است و مبلغی که ایشان اعلام کردند میخواهند بپردازند , ۱۵۰ میلیون تومان !!!)

که بنده اعلام کردم قطعا درخواست واحد دارم و پولی که سیزده سال پیش پرداختم الان هیچ ارزشی نداره ! خصوصا اینکه بسیاری از کسانی که بعد از ما واحد خریداری کردند , چندین ساله (حتی از قبل از تکمیل ساختمانها ) , با زور و دعوا و... در واحدشون ساکن هستند ولی ما که قشر فرهنگی و معلم بودیم و این کارها از ما برنمی آمد , بلاتکلیف مانده ایم !
که ایشون هم اعلام کردند که اسم ما رو از لیست پرداختها خارج میکنند و منتظر باشیم تا بما اعلام کنند که چه وقت مراجعه کنیم برای پیگیری ...

تا اینکه امروز پیامکی برای من ارسال شده به این مضمون :
جناب آقای ... پیرو اخطاریه مورخ ۱۷-۱۰-۹۹ که در تاریخ۷- ۱۱ - ۹۹ به شما ابلاغ گردیده است , مبلغ استحقاقی شما بابت تسویه حساب نهایی طی فیش شماره ... مورخ ۱۰-۳-۱۴۰۰ به حساب دادگستری تهران واریز شد!!!

الان سوال من این هست که چه اخطاریه ای ؟ چه ابلاغی ؟ چه دادگاهی ؟ مگر بدون دادرسی و ارسال ابلاغیه و بدون هرگونه اطلاع بنده چنین چیزی ممکنه ؟؟؟ درحالیکه بنده فقط همین یک شماره موبایل که از ۱۵سال پیش تا بحال از من داشته اند را دارم و آدرسم هم تغییری نکرده (مادرم در منزلمان ساکن هستند و در این یک سال و نیم کرونا حتی یک روز هم منزل خالی نبوده )
چطور بجز همان تماس اسفند ماه و همین پیامک امروز , هیچ نامه و ابلاغ و اخطار و تماس و یا حتی هیچ پیامکی مبنی بر جلسه دادگاه و اخطاریه و ابلاغیه نداشته ام (که قطعا قابل اثبات هست )!

و اینکه بنده چون تابحال هیچگونه شکایتی نداشته ام , در ثنا هم عضو نیستم .
خواهشمندم راهنمایی بفرمایید که الان برای اعتراض به حکم صادره و مبلغ واریزی به حساب دادگستری که قطعا مورد رضایت بنده نیست چه باید بکنم ؟ و بابت تخطی در ارسال ابلاغیه و اطلاع ندادن هیچکدام از مراحل دادرسی به بنده (که قطعا عمدی بوده ) از کجا باید شکایت کنم ؟

سپاس فراوان از سایت خوب شما و وکلای بزرگوار , ممنون میشم زودتر راهنمایی بفرمایند تا اگر وقت مشخصی برای شکایت با دادخواهی و ... وجود داره , زمان رو از دست ندم...

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شعبه مربوطه پیگیری نمایید

درود بر شما . بهتر است بصورت حضوری مراجعه کنید و پیگیری نمایید

در صورتی که در ثنا عضو نباشید ابلاغیه ای نخواهد آمد! موضوع را حضورا پیگیری کنید

بادرودوسلام بطورحضوری ازشعبه مربوطه پیگیری و واقدام نمایید.

حضورا به شعبه مراجعه و پیگیری نمایید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بهتر است از شعبه به صورت حضوری پیگیر باشید

با سلام
به شعبه مربوطه مراجعه نمایید.