سه واحد را با پدرم مشترک ساختیم و یک واحد متعلق به من است،جهت تفکیک سند اقدام کردم ولی پدرم مخالفت می کند،چکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۲ #43896394

با سلام
در سال ۹۸ اینجانب به همراه پدر و برادرم اقدام به خرید یک قطعه زمین مسکونی نمودیم(مبایعنامه به نام بنده و برادرم می باشد).در سال ۹۰ اخوی بنده به رحمت خدا رفت و اینجانب به همراه پدرم در سال ۹۱ اقدام به ساخت ملک مذکور نمودیم.بطوریکه ازهزینه ۳ واحد ساخته شده ،بنده یک طبقه و پدرم هزینه دو طبقه را پرداخت نمودیم.
در سال ۹۶ جهت اخذ پایانکار اقدام نمودیم که موفق به اخذ پایانکار گردیدم.
در سال ۹۷ اقدام به اخذ سند ثبتی به نام پدرم کردم (چون مبایعه نامه بانگاه به نام بنده بود، بنده دست خطی صوری مبنی بر فروش ملک مذور به قیمت ۵۰میلیون تومان به پدرم کردم و در نتیجه سند مادر به نام ایشان صادر گردید) هم اینک جهت تفکیک سند اقدام نمودم که پس از پرداخت کلیه هزینه ها پدرم با انتقال و به نام کردن واحدی که بنده هزینه آنرا پرداخت نموده ام مخالفت می نماید.
مدارک ومستندات بنده شامل:
۱-به نام بودن کنتور آب و برق و گاز و تلفن
۲- مبایعنامه
۳-پروانه ساختمان
۴-وام ساخت بانک مسکن به نام ایشان که بنده تا این زمان ۱۱میلیون پرداخت نموده ام
هم اینک بنده برای الزام به سند موفق می تونم بشم؟
لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام شما با تنظیم مبایعه نامه به نام پدر و انتقال رسمی سند مادر به نام پدر عملا صحه بر مالکیت پدرتان گذاشته اید و شما فروشنده هستید دعوای الزام به تنظیم سند علیه پدرتان مسموع نخواهد بود. در حال حاضر چنانچه پدرتان منکر شراکت شما باشد، شما فقط مستحق ثمن پرداختی و وجوهی که جهت مشارکت در ساخت پرداخت کردید می باشید.