چقدر زمان بر هست حکم تخلیه را دریافت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۳ #43871528

سلام من ۸ ماه دیگر از قرارداد اجاره نامه فرصت باقیست ولی به دلیل رعایت نکردن یک بند در اجاره نامه که پرداخت به موقع اجاره بها میباشد من حق فسخ و حق تخلیه ی ملک را دارم. من صاحب ملک هستم. حالا میخواستم بدونم چقدر زمان بر هست حکم تخلیه رو گرفتن؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگرطرفتان اعتراض نماید بیش از هشت ماه بهتراست جهت مطالبه اجاره وخسارات ودیرکردازایشان شکایت کنید نه فسخ

با سلام و احترام
بستگی به نظر قاضی دارد
موفق باشید

سلام
چون در این مورد دستور تخلیه منتفی است و زمان رسیدگی بستگی به تراکم کار مرجع قضایی دارد بهتر است تا زمان انقضای مدت اجاره صبوری نمایید ولی برای دریافت اجاره بهای خود از طریق مرجع قضایی اقدام و آن را مطالبه کنید و به محض انقضای مدت نیز درخواست صدور دستور تخلیه بنمایید و به این شیوه زودتر به نتیجه می رسید.

با سلام
بستگی به نظر قاضی دارد هر چند روال بر این است که در صورت عدم تخلیه توسط مستاجر دادگاه ظرف یک هفته با توسل به قوه قاهره تخلیه را انجام میدهد

اگر شرایط شکلی قرارداد به صورت کامل رعایت شده است بهترین اقدام این است تا پایان مدت قرارداد اجاره منتظر باشد و سپس از طریق شورای حل اختلاف نسبت به دخواست دستور تخلیه سرعا اقدام نمایید.

دادخواست حکم تخلیه براساس شروط قرارداد و فسخ قرارداد در دادگاه بسیار زمان بر و هزینه بر خواهد بود