ما باید دادخواست تصرف عدوانی بدهیم یا خلع ید؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۲۹ #43859928

باسلام.
مقدار ۹ هکتار زمین کشاورزی از مرحوم پدرمان داریم.که سند به نام پدرمان است.و زمین توسط عموهای بنده تصرف شده.زمین دارای سند اصلاحات ارضی میباشد و مشاع است.۹سال از مرگ پدرمان میگذرد.و حاضر به تحویل زمین نیستند.

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

گواهی انحصار وراثت دارید میتوانید برمبنای آن دادخواست خلع ید مطرح کنید

با توجه به وجود سند ابتدا گواهی انحصار وراثت اخذ و دادخواست خلع ید را مطرح نمایید

سلام شما باید اول انحصار وراثت کرده بعد خلع ید یا تصرف عدوانی را مطرح کنید

با سلام و احترام دادخواست خلع ید بدهید و همچنین می توانید بابت ایام تصرف اجرت المثل نیز مطالبه نمایید موفق و پیروز باشید

با سلام بعد از اخذ گواهی حصر وراثت چون زمین دارای سند رسمی به نام مورث است و وراث به قائم مقامی طبق گواهی حصر وراثت مالک شناخته می شوند لذا میتوانید به استناد سند مالکیت دعوی خلع ید را مطرح کنید همچنین بابت ایامی که زمین در تصرف بوده و مورد استفاده قرار گرفته دادخواست اجرت المثل ایام تصرف بدهید

با درود..
بدوا با اخذ گواهی انحصار وراثت از شورای حل اختلاف، به استناد سند رسمی مالکیت می توانید دادخواست خلع ید بطرفیت متصرفین مطرح نمایید..

بادرود
در مرحله اول دادخواست گواهی حصر وراثت از طریق دفتر خدمات قضایی به شورای حل اختلاف دهید و بعد از صدور گواهی حصر وراثت میتوانید دادخواست خلع ید دهید