بیمه از کار افتادگی کلی چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۸۶ #43779833

سلام
من در سال ۸۲ تا ۸۳ به علت مشکلات قلبی مادرزادی معافیت دائم پزشکی شدم طبق ماده ۴۳ بند ۱ و درسال ۸۵ مورد عمل ترمیم دریچه آئورت و جراحی سوراخ بین بطنی شدم تا اینکه در سال تقریبا ۸۸ خودم رو بیمه کارگران ساختمانی کردم بعد عمل جراحی سال ۸۵ مشکلی نداشتم و کار می کردم تا اینکه در سال ۹۶ بعلت آریتمی جراحی شدم بعد از جراحی مشکلاتم مرتفع نشده و شدت پیدا کرده و در آخرین اکو مری که انجام دادم گفتن ممکنه دوباره دریچه میترال نیاز ترمیم داشته باشد به همین دلیل پیگیر از کار افتادگی کلی شدم که دکتر در فرم مربوطه هم بهبود نسبی رو نوشته و هم در سوال بعدی از کار افتادگی کلی رو و هم شدت بیماری رو تایید کرده
حالا فرم رو بردم تامین اجتماعی کمیسیون بدوی نظر داده که در زمانی که معافیت پزشکی گرفتم از کار افتاده کلی نبودم حالا با این تفاسیر ابا من از کار افتاده کلی میشم یا خیر لطفا بزرگواری کنید و راهنمایی کنید.
متشکرم

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق بند ۱۳ ماده ۲ قانون تامین اجتماعی ازکارافتادگی کلی عبارت است از کاهش قدرت کار فرد بیمه شده به نحوی که نتواند با اشتغال به کار سابق یا کار دیگری بیش از یک سوم از درآمد قبلی خود را به دست آورد . ماده ۷۰ قانون تامین اجتماعی ، نیز مرجع تشخیص ازکارافتادگی را کمیسیون های پزشکی مذکور در ماده ۹۱ قانون می داند، بدین معنی که پزشک معالج پس از انجام خدمات توانبخشی و درمان چنانچه فرد بیمه‌شده را غیر قابل علاج تشخیص دهد، این امر را گواهی می‌نماید و سپس کمیسیون‌های پزشکی بر اساس آن اعلام نظر و اقدام به صدور رای می نمایند .