آیا ابطال سندرسمی و مالکیت امکانپذیر میباشد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۹۱ #43712175

باسلاموقبخیر!بنده طی مراوده مالی که با شخصa از سال ۹۲ داشتم.سال ۹۵ آپارتمانی بصورت وکالتی سند رهن بانکی خریداری کردم.!سال ۹۶ بخاطر بدهی ۸۰ ملیون تومن بشخص a
سند وکالت را بنام ایشان تفویض نمودم! ضمن آنکه ۳ فقره چک وجه حامل دست ایشان داشتم از بابت بدهیم! ایشان سال ۹۹ ضمن اینکه خودم اقساط بانک را در این بین پرداخت میکردم در سررسید آخرین قسط رفتن بانک فک رهن کردن وسند بنامشان گرفتن! با اینحال بنده طی شکایت کیفری خیانت در امانت نتیجه ای نگرفتم!و دادخواست ابطال سند داده ام که انتقال سند از بابت تضمین باز پرداخت بدهی بوده و ایشان هم در دفاع گرفتن چکها و انتقال از بابت بدهی را انکار نمودن و گفتن مامعله کردیم و قرار براین بوده کهبنده بدهی بانک راتسویه و ملک را بایشان تحویل نمایم!در صورت امکان راهنمایم فرماین !امکان داره نتیجه بگیرم!آیا دادگاه میتواند بنفع بنده رای صادر کنه!فک میکنم چکها رو داده شخص دیگه از بانک وصول کرده!تشکر از راهنمایها و لطفتان!

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام حسب مدارک ومستندات درپرونده حکم صادر میشود

باسلام ودرود باید بتوانید با مدارک و مستندات ادعای خود را ثابت نمایید.

سلام حسب مدارک ومستندات درپرونده حکم صادر میشود وقابل پیش بینی نیست فعلا

بهتر است مدارک و مستندات شما بررسی شود

با سلان،بستگی به مستندات و مدارک شما و ایشان دارد و در هر حال باید بتوانید ادعای‌ خود را با مدارکی که ارائه میکنید ثابت نمایید.

سلام. الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید....

به استناد شهود و یا سایر مدارک ادعای خود را اثبات نمایید