آیا میتوانم از فروشنده مطالبه خسارت تاخیر در تنظیم سند را نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۱۲ #43691153

با سلام
بنده خریدار ملکی هستم که قسط اول داده شده، قسط دوم تاریخش گذشته بود، که قراری که با فروشنده گذاشتم موقع سند بدم، زمان سند که رسید به من گفت امروز نرو دفترخانه، فردا بریم گفتم باشه فرداش گفت که سند گم شده پوله منو بده پیدا شد، میزنم سند رو ، منم که دیگه نمیتونم عدم حضور بگیرم چون گذشته زمانش.
آیا میتوانم خسارت بگیرم از ایشون؟
با تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بابت خسارت ، ملاک مبایعه نامه تنظیمی و درج شرط خسارت درآن است

سلام ضمن تاید فرمایش جناب عباسی ، اگر در قرارداد شرط شده که باید عدم حضور گرفته شود و شما نگرفته باشید خسارتی ه=هم نمی توانید مطالبه نمایید .

بایستی قراردادتان بررسی شود اگر این موضوع پیش بینی شده باشد میتوانید مطالبه خسارت نمایید .

با سلام بهتر است مجدد به ایشان مراجعه و تاریخ محضر جدید تعیین و در مبایعه نامه خود قید نمایید اگر در تاریخ جدید حاضر نشد خسارت روزانه قابل مطالبه خواهد بود.

سلام
اگر دلیلی داشته باشین مبنی بر اینکه موقع حضور در دفترخانه الباقی ثمن معامله توسط شما آماده بوده با ارسال اظهارنامه مبنی بر درخواست حضور جهت تنظیم سند و تعیین مهلت و عدم حضور وی میتونید دعوای خسارت تاخیر مطالبه کنید