جلب ثالث برای تقویت موضع خواهان دعوا صحیح است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۶ #43603007

درود
خوانده دعوا در مقابل یک سند عادی که اصل آن نزد خود خوانده است، با سوء نیت و در جهت خروج سند از عداد دلایل خواهان، ابراز انکار نموده آیا خواهان می تواند شخص ثالثی را که یکی از امضاء کنندگان و مطلعین در این خصوص است به دادگاه جلب نماید؟
در این خصوص هزینه دادرسی چقدر است؟
با سپاس و تقدیم احترام

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
جلب ثالت مطابق آنچه در سوال آمده است مصداق ندارد.
شهودی را می‌توان به دادگاه معرفی نمایید.
لیکن، شاید شرایط جلب ثالث نیز‌ فراهم باشد تقویتی یا مستقل، جلب ثالث با شهادت شهود شبیه اما متفاوت اند، اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی بیشتر است.
ماده ۱۳۵ - هریک از اصحاب دعوا که جلب شخص ثالثی را لازم بداند، می تواند تا پایان جلسه اول دادرسی جهات و دلایل خود را اظهار کرده و ظرف سه روز پس از جلسه با تقدیم دادخواست از دادگاه درخواست جلب او را بنماید، چه دعوا در مرحله نخستین باشد یاتجدیدنظر.

جلب ثالث در این خصوص امکان پذیر نیست ولی در قالب شهادت شاهد می توان اقدام نمود

در اینخصوص جلب شخص ثالث منتفیست لیکن خواهان میتواند از وی بعنوان شاهد در دعوی خود استفاده کند

بنر میرسد منظور شما استماع شهادت شهود هست که در موقع معامله شاهد بودند

با سلام
خیر
امکان جلب ثالث در این مورد منتفی می باشد .

درود
در این خصوص نمی توانید جلب ثالث کنید.

موضوع جلب ثالث شامل این امر نشده و منظور شما در قالب تقاضای استماع شهادت شهود قابل اعلام و بررسی است .