یکی منو اغفال کرده؛ چه طور اقدام قانونی بکنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۷۵۸ #43506074

بنده ۲۴ ساله هستم و پس از چند ماه کار در یک دفتر که صاحبش خانوم بود سی سال سن داشت به من هر سری هر کاری میکردم بطور خیلی عاشقانه جواب میداد حتی یبار گفت صیغه ات میشم و منو بازی داد

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
صرف ابراز علاقه از جانب خانم فاقد وصف مجرمانه است و جرمی اتفاق نیفتاده.

موضوع فاقد وصف مجرمانه است و بنظر در حد پیشنهاد ازدواج است و تکلیفی برای طرفین ایجاد نمی کند .

درود
صرف ابراز عشق و درخواست صیغه جرم نیست .

هرچند رفتار خانم از نظر اخلاقی و مذهبی صحیح نیست، اما عنوان مجرمانه ای ندارد و به لحاظ عدم تحقق ارتباط که امری دو طرفه است موضوع رابطه نامشروع نیز منتفی است؛ مضاف بر اینکه منظور شما از اغفال و بازی دادن چیست

با سلام
با توجه به توضیحات شما عمل ایشان فاقد وصف مجرمانه می باشد اگر ضرر مالی به شما وارد شده و یا به لحاظ حیثیت آسیبی به شما وارد شده درصورت اثبات ادعا میتوانید پیگیر موضوع باشید

با احترام .اگر بین شما عملی صورت نگرفته میتوانید با بی محلی کار خود را انجام دهید یا شغلتان و محل کار را عوض کنید

با توضیحاتی که شما مطرح کردید جرمی اتفاق نیفتاده که قابل پیگیری باشد