ممنون میشم کمکم کنید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۵ #43453922

قبلا سوالمو طرح کردم ولی متاسفانه ابهام بود در جواب،
بچه یکسالو نیمه را بدلایلی قابل قبول به پدرش سپردم.قاضی هم قبول کرد دستور قاضی این بود( درین پرونده نمیتوان زوجه را اجبار نمود فرزند را نگهداری کند.زوج میتواند از طریق قانونی نسبت به سلب حضانت فرزند از زوجه اقدام نماید)
دستور ملاقات موقت چند روز طول میکشه تا بچه رو ببینم؟
سوال دوم،واس تماس ها و توهین میشه شکایت کرد یا به نتیجه نمیرسه چون پیامک نیس،البته صدای ضبط شده دارم که میگن قبول نیس
سوال سوم،اگه درخواست هزینه ریالی بدم و محبور بشه بخاطر تهیه نکردن خونه و اثاث پول بده میتونه مجبورم کنه بچه رو نگهداری کنم؟
سوال چهارم.امکانش هست وقت ملاقات بچه رو که بمن بده دیگه نیاد دنبالش بگیره؟ بگه خودت جمش کن؟ چون من کسی رو ندارم تنهایی برام سخته،ایشونم که اصلا براش مهم نیس
ممنون میشم جوابمو بدید

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دستور موقت حدود یک هفته طول میکشه
درخصوص توهین اگر فقط صدای ضبط شده دارید نمیتوانید ثابت کنید
اگرقرارشده بچه پیش زوج باشه دیگر نمی تواند شما را مجبور کند
امکان اینکه نیاد دنبال بچه وجود داره و کلانتری موضوع را صورتجلسه خواهد کرد

دستور موقت برای ملاقات فرزند کمتر از ۵روز هست .

صرف صدا به تنهایی قابل قبول نیست ولی اگر شاهد هم باشه ، می شود .

قرارشد زوج بچه را پیش خودش نگه داره .

امکانش هست دیگه نیاد دنبال بجه . ولی کلانتری گزارش میکنه که زوج دنبال بچه نیامده

با سلام. دادخواست دستور موقت که مطرح کنید، حدودا ده روزی طول میکشه که به کلانتر مراجعه کنید و به شوهرتون ابلاغ میکمن که بچه رو تحویل شما بده. صدای ضبط شده معمولا با انکار متهم روبرو میشه، ولی به نتیجه مطلوب نمیرسه. ممکنه که شما بچه رو تحویل بگیرید و ایشون از شما بچه رو تحویل نگیره، و ضمانت اجرایی محکی هم برای ا ین موضوع پیش بینی نشده.

با سلام دلیلی که حضانت را به مرد منتقل شده است مهم است توجه داشته باشید نگهداری فرزند حق و وظیفه ی والدین است و هرزمانی همسرتان نتواند از طفل مراقب کند شما الزام دارید به نگهداری کودک،برای ملاقات طفل روز خاصی مشخص شده است؟!می توانید در کلانتری تحویل گرفته و همانجا سر تایم مشخص کودک را تحویل دهید تا مشکل ساز نشود