امکان درخواست ریموت درب پارکینگ برای کسی که پارکینگ ندارد،وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷,۰۶۸ #43443988

فردی که فاقد پارکینگ اختصاصی است آیا می تواند ریموت درب پارکینگ را داشته باشد؟
با دو فرض اینکه دارای سهم از قسمت مشاعی باشد یا فاقد این سهم باشد؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرفا نمی تواند ماشین داخل پارکینگ پارک کند اما سایر حقوق از جمله داشتن ریموت پارکینگ یا عبور و مرور از آنجا را دارد.

با هزینه شخصی میتوانید ریموت تهیه کنید ولی برای اینکه با مالکین مشاع دیگر به توافق برسید باید دلیل نیاز خود به ریموت پارکینگ را عنوان کنید.

همه ساکنین ساختمان در مشاعات سهم دارند ولیکن استفاده شخصی از مشاعات نیاز به رضایت همه ساکنین دارد. در فرض سوال شما باید عرض شود شخصی که درای پارکینگ نباشد نمی تواند در فضای مشاعی ساحتمان بدون رضایت همه ساکنین خودرو خود را پارک نماید ولیکن داشتن ریموت مشکلی ندارد.

سلام در همه مجتمع های آپارتمانی بر اسا قانون تملک آپارتمان ها ، همه مالکین اختصاصی مالک مشاعات هم هستند و ریموت درب هم حق دارند داشته باشند .