عضویت در شرکت های استار تاپی چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۴ #43440645

با سلام. از چه راه هایی می توانم از قانونی بودن یک شرکت استارتاپی که زیر ساخت بانکی دارد اطمینان حاصل کنم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

متقاضیان ثبت شرکت، ابتدا باید با اشراف به قوانین نوع شخصیت حقوقی را انتخاب کنند و با بررسی قوانین مرتبط با آن، نوع شرکت ها را بررسی و تصمیم گیری های مرتبط را انجام دهند. انواع اشخاص حقوقی جهت ثبت شرکت به این شرح می باشند :
- شرکت های بامسئولیت محدود- شرکت های سهامی خاص- شرکت های سهامی عام- شرکت های تضامنی- شرکت های نسبی- شرکت های مختلط سهامی- شرکت های مختلط غیرسهامی- شرکت های تعاونی
شرکت بامسئولیت محدود و سهامی خاص از متداول ترین انواع شرکت ها است.
دوم: ثبت نام در سامانه‌ی ثبت شرکت
سوم: انتخاب نام مناسب برای شرکت
چهارم: مشخص کردن مدت و موضوع فعالیت شرکت
پنجم: وارد کردن محل کار: تعیین آدرس مشخص برای ثبت شرکت
ششم: مشخص کردن سرمایه‌ی اولیه یا تعیین سرمایه اولیه
هفتم: وارد کردن نام شرکا(تعیین سهم الشرکه و حق امضا)
هشتم: مشخص کردن سمت اشخاص
نهم: وارد کردن سهام اشخاص
دهم: مشخص کردن ارتباط بین اشخاص
یازدهم: ثبت شعب شرکت
دوازدهم: انتخاب روزنامه‌ی سالی/مالی
سیزدهم: وارد کردن متن صورت‌جلسه
چهاردهم: اظهارنامه /تقاضانامه
پانزدهم: تکمیل اساسنامه
شانزدهم: تکمیل شرکت‌نامه
هفدهم: تکمیل خلاصه اظهارنامه/تقاضانامه