با داشتن این دو سند میتونم به راحتی طلاقش بدهم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۷۴ #43351185

عرض سلام و ادب احترام خدمت وکلای عزیز و بزرگوار
متاسفانه همسر بنده در سال گذشته بهم خیانت کرده و من از این قضیه خیلی فشار روحی و روانی میکشم، امیدوارم هیچ مردی به چنین دردی مبتلا نباشه
اولش میخواستم طلاقش بدم ولی بخاطر اینکه یک بچه چهارساله داریم؛ گفتم یک فرصت دیگه بهش بدم تا بلکه به زندگیش برگرده و توبه کنه
به همراه خانوم رفتیم دفتر اسناد رسمی و دوتا سند تنظیم کردند تا در صورت تکرار خیانت از طرف همسرم اون ‌رو طلاق بدم
متن سند اول:
در تاریخ تحریر ذیل حاضر گردید در دفترخانه مقر فوق با مشخصات فوق‌الذکر در کمال صحت و سلامت روحانی و جسمانی بدون هیچ گونه اجبار و اکراه اعلام و اقرار نمود که کلیه حق و حقوق شرعی و قانونی خود از بابت مهریه خود به مقدار ۱۱۴ سکه بهار آزادی مقوم به مبلغ ۱۳۶۲۳۰۰۰۰۰۰ ریال ناشی از عقد ثبت شده موضوع سند رسمی نکاح به شماره --------مورخه ۱۳۹۳/۴/۷ دفترخانه رسمی ازدواج شماره -----------ارومیه را از همسر خویش آقای--------------- با مشخصات فوق‌الذکر به صورت توافقی بذل و سپس ابراء نمودم و هیچ‌گونه حقی از این جهت در ذمه نامبرده نمانده است. این سند باستناد پاسخ استعلام ۴۲۹ مورخ ۱۳۹۹/۹/۳۰ از دفتر ازدواج ۶ ارومیه تاکنون اجراییه مهریه صادر نگردیده است. این سند به درخواست مقر تنظیم گردیده و دفترخانه هیچ مسئولیتی در این خصوص ندارد. مفاد این سند در نفس اقرار موثر است.
متن سند دوم:
در تاریخ تحریر ذیل حاضر گردید در دفترخانه مقر فوق با مشخصات فوق‌الذکر در کمال صحت و سلامت روحانی و جسمانی بدون هیچ گونه اجبار و اکراه اعلام و اقرار نمود که کلیه حق و حقوق شرعی و قانونی خود از بابت مهریه، اجرت المثل نحله _ نفقه ایام زوجیت، نفقه ایام عده خود ناشی از عقد ثبت شده موضوع سند رسمی نکاح به شماره -----------مورخه ۱۳۹۳/۴/۷ دفترخانه رسمی ازدواج شماره -- ارومیه را از همسر خویش آقای---------- با مشخصات فوق‌الذکر بصورت توافقی دریافت نمودم و هیچ‌گونه حقی از این جهت در ذمه نامبرده نمانده است. این سند به درخواست مقر تنظیم گردیده و دفترخانه هیچ مسئولیتی در این خصوص ندارد. مفاد این سند در نفس اقرار موثر است.
در هر دو سند منظور از مقر (همسرم) هست
بجز من و همسرم، عمه بنده و دوست من به عنوان شاهد این دو سند رو امضاء کردند
اگر خدایی نکرده دوباره شاهد خیانت از طرف همسرم شدم با داشتن این دو سند میتونم به راحتی طلاقش بدم یا میگن چون شاهد این دو سند از اقوام بنده بودند و شاهدی از اقوام خانوم نبوده این دو سند فاقد اعتبار هست؟؟؟؟؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق قانون مرد برای طلاق نیاز به دلیل و سند ندارد و در هر زمان می تواند زن خود را طلاق دهد

با سلام شما میتوانید به راحتی طلاق بدهید و از مهریه ابرا شدید .

ایشان طبق اقرارنامه مهریشو بشما ابراء کردند و طلاق هم دراختیار مردهست هرموقع خواست می تواند طلاق دهد

با سلام شما میتوانید با توجه به اسناد مذکور همسرتان را طلاق دهید بدون اینکه مهریه و .. را پرداخت نمایید.

با سند والی دیگر نیازی به سند دوم نبودچون عملا باسند اول موضوع منتفی شده بود بله بااین سند می توانید

شما برای طلاق نیازی به چیزی نیست ومیتونید طلاق دهید فقط با این اقرار نامه میتوانید اثبات کنید تمام حق حقوق خود را دریافت کرده است

باسلام اختیار طلاق با زوج است و هرموقع میتواند اقدام نماید.و طبق اقرار نامه ایشان مهریه را ابرا نموده اند.