اگر سند آن منزل آماده باشد و پول بنده را ندهد، میتوانم از او شکایت کنم و خسارت تاخیر پول هم از زمان قولنامه بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۲ #43296214

با سلام
بنده ملکی در سال ۹۱ مبایعه نامه ای در بنگاه املاک فروخته ام به شخصی، چون سند ملک از طرف سازنده آماده نشده بود خریدار شرط آنکه مبلغی به عنوان ضمانت سند بنام زدن از بنده نزد بنگاه نگه داشت، درصورتی که بنده از فردی که ملک را خریدم برای ضمانت یک ورق چک ضمانت به بنده داده بود، که آن هم به خریدار ملکم دادم، مبلغی هم نزد املاکی نگه داشتم.
حال اگر سند آن منزل آماده شده باشد و املاکی پول بنده را نمیدهد، میتوانم از او شکایت کنم و خسارت تاخیر پول خوابیده هم از زمان قولنامه بگیرم؟
باتوجه به چکی که ضمانت بوده است و پول بنده را هم نگه داشته اند.

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی ابتدا اظهارنامه بدهید و اگر ایشان از استرداد وجه و انتقال سند ممانعت نمود میتوانید شکایت نماییید و خسارت از زمان اطلاع به ایششان قابل مطالبه میباشد .

خسارت تاخیر پول زمانی است که در قولنامه شرط شده باشد

با سلام
با توجه به اینکه چک ضمانت را به خریدار ملکتان تسلیم نمو ده ایید لذا صرفا میتوانید مطالبه طلبتان را از املاک درخواست نمایید ولازمه ان این است که بدوا اظهارنامه رسمی از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال ومطالبه پولتان را نمایید ودر صورت عدم تمکین دادخواست مطالبه را تقدیم نمایید وخسارت تاخیر از تاریخ ابلاغ اظهارنامه محاسبه خواهد شد