میزان نفقه فرزند، چه مقدار است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۸ #43253098

دختر ۷ ساله و ۵ ساله دارم و میزان نفقه ای که باید برای این دو فرزند به مادرشون بپردازم چقدره؟

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میزان نفقه را دادگاه مشخص میکند حدود ۵۰۰ هزار تومان

با سلام یا باید در جلسه ای که احتمالا در شورای حل اختلاف برگزار خواهد شد توافق کنید در غیر اینصورت موضوع به کارشناسی ارجاع داده خواهد شد

با سلام و احترام
این موضوع توسط دادگاه و کارشناس قابل تعیین خواهد بود

سلام

تعیین میزان نفقه فرزندان با جلب نظر کارشناس مربوطه با توجه به توانایی مالی پدر محاسبه می شود.

میزان نفقه را دادگاه مشخص می کند بین ۳۰۰ هزار تومان تا یک میلیون متغیر است

مقصود از نفقه، الزاما پرداخت نقدی نیست، بلکه تامین مواردی است که در قانون به عنوان نفقه فرزند قید شده است.پرداخت ریالی نفقه وقتی موضوعیت می­یابد که مستحق نفقه و تامین کننده نفقه در موضوع تامین نفقه به اختلاف خورده ­اند و دادگاه جهت رفع اختلاف میزان نقدی موارد نفقه را تعیین خواهد کرد. در تعیین میزان نفقه­ ی فرزندان معیار، عرف مخارج زندگی و توانایی مالی مسئول پرداخت نفقه لحاظ می‌شود. دادگاه‌های خانواده معمولا با ارجاع موضوع به کارشناس رسمی دادگستری در رشته نفقه توانایی مالی انفاق‌دهنده و مخارج متعارف فرزند مانند هزینه‌ های مربوط به تامین مسکن و پوشاک و غذا را متناسب با محیطی که در حال پرورش است (مانند شهر،روستا و…) مورد سنجش قرار می‌دهد به همین جهت نفقه‌ی افراد یک میزان ثابتی نیست.
شغا شما . وضعیت سلامتی و زندگی فرزندانتان و محل زندگی در تعیین نفقه موثر است.

با سلام
براساس دادخواستی که بابت نفقه اولاد تقدیم مینماید دادگاه موضوع را به کارشناس ارجاع وبراساس وضعیت اقتصادی زوج محل وموقعیت جغرافیایی زندگی نسبت به تعیین نفقه اولاد اقدام خواهد شد واین مبلغ در شهرهای محل زندگی مختلف متفاوت می باشد